Всички ние обичаме да похапваме торта. А когато рецептата е лесна и бърза – всичко е още по-добре. По правило най-семплите неща се получават най-добре, затова ще споделя с вас тази рецепта за торта. виж повече…
(0)

Зехтин. Чували сме много за това растително масло, което вече не е такава екзотика, каквато е било някога, и вече е широко достъпно в ежедневието ни. Добива се от маслини посредством пресоване. И въпреки еднотипната на пръв поглед технология, има различни видове зехтин, които се разпределят според получаването му. Най-цененият и полезен вид е студено пресованият. Или както още се среща – Екстра Върджин зехтин. виж повече…
(0)

Пряники са се появили още в древността. В Русия първите пряники датират приблизително от 9 век, като тогава те са представлявали смес от ръжено брашно, смесено с мед и ягодов сок. При това медът е съставял почти половината количество смес. След това вече в тестото започват да се добавят различни подправки и нови съставки. По този начин се формират различни вариации, подходящи за най-различни вкусове. виж повече…
(0)

Плодовете на шипката са един невероятен своеобразен склад за витамини. От тези малки червени плодчета се получава шипково брашно – един доста удобен вариант както за употреба, така и за съхранение. виж повече…
(0)

Малките черни плодчета, наречени арония, не случайно са едни от най-ценните и богати на витамини и антиоксиданти плодове. Най-ценното им съдържание са полифенолните вещества, които в сравнение с другите плодве са в изобилие. виж повече…
(0)
0
Connecting
Моля, изчакайте......
Изпрати ни съобщение

Съжаляваме, в момента няма оператори онлайн. Оставете ни съобщение.

Вашето име
* Email
* Описание
Логни се

Имате нужда от помощ? Пишете ни за да Ви съдействаме.

Вашето име
* Email
* Пишете ни
На линия сме!
Оценка

Съдействайте ни за да Ви помогнем по-качествено! Чувствайте се свободни да оцените нашата намеса.

Как оценявате нашето обслужване?