Доставка

Безплатна доставка

01

На територията на България за поръчки над 85 лв.

02

На територията на град Габрово за поръчки над 36 лв.

За страната

Доставката до посочен от клиента офис на Еконт е за сметка на Търговеца, когато поръчаните артикули са на стойност над 85,00 лв.

Разходите за доставка до адрес на клиента при поръчки на стойност над 85,00 лв. се разделят 50% за сметка на Търговеца и 50% за сметка на клиента. Системата ни автоматично разделя сумата. При финализиране на поръчката се визуализира сумата за плащане от страна на клиента.

При покупка на тежки или едрогабаритни стоки Търговецът си запазва правото да промени условията за безплатна доставка. Клиентът ще бъде уведомен за тях при потвърждаване на поръчката.

Цената за доставка на продукти на стойност под 85,00 лв. се изчислява спрямо тарифите на Еконт Експрес за страната. Справка за цените на доставката може да направите посредством автоматичното изчисляване за тарифите на нашата онлайн форма за поръчки или директно чрез сайта на Еконт Експрес – www.econt.com.

За гр. Габрово

Доставката до посочен адрес в рамките на гр. Габрово се извършва посредством фирмен куриер и е безплатна при приета поръчка на стойност над 36,00 лв. При поръчка под тази сума – клиентът е длъжен да заплати такса за доставка – 3,50 лв. Приетите и потвърдени поръчки за територията на гр. Габрово се доставят в рамките на 1 работен ден.

Поръчки и условия за доставката

Cybele.BG приема поръчки по всяко време на седмицата и денонощието и ги обработва всеки работен ден от 10:00 до 14:00 часа. Поръчките се изпращат чрез куриерска фирма Еконт Експрес за страната или чрез фирмен куриер за територията на гр. Габрово. Поръчки, направени след 14:00 часа се обработват/изпращат на следващия ден.

Поръчки на стойност под 8.00 лв. не се обработват.

Допълнителна информация

Стоката се изпраща с опция за преглед. В случай, че Клиентът не желае продукта, може да го върне директно на куриера. При връщане на продукта, Клиентът е длъжен да заплати обратната доставка. Клиентът заплаща и двете доставки, ако поръчаните артикули са на стойност под 85,00 лв. Получаването на стоката във фиксиран час, както и експресната доставка не са безплатни и са за сметка на Клиента. „Примула Хилс” ООД си запазва правото да коригира  условията за безплатна доставка зa Уеб магазина.

Срокът за доставка на наличните стоки е три работни дни, считано след датата на потвърждаване на заявката от Търговеца. Търговецът си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това, при приемане на вашата поръчка. При забавяне на доставката в рамките на 3 работни дни, Търговецът не дължи неустойка на клиента. В случай на забавяне Клиентът има право да откаже поръчката.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована, съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка. Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. Търговецът не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Търговецът не носи отговорност за щетите по въпросната стока.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Търговецът не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.