Блатове за торта Наполеон с посипка – Черока 400 гр .
Пригответе любимият сладкиш бързо и лесно. Опитайте блатове за торта Наполеон и провокирайте въображението си за нови рецепти.
Предложение за приготовление:
Сметанов крем: Смесете 160 гр. сметана(заквасена), 110 гр. захар, 100 гр. краве масло до получаването на еднородна смес.
Сметаново-млечен крем: 500 мл. сметана за разбиване се разбива докато се получи твърда пяна и към нея постепенно се добавя 1 бурканче варено кондензирано мляко.
Блатовете се намазват с избраният крем и се оставят да поемат хубаво от него. Можете да оформите 4 от блатовете като торта и да оставите последният, за да го използвате за покриването на тортата. Отгоре можете да натрошите целият останал блат или парче от него, както и да добавите орехи или други ядки по избор.
Състав: пшенично брашно, маргарин, сол, лецитин, лимонена киселина, каротин.
Производител: ЗАО «Черока», Русия
Енергийна стойност на 100 гр. – 467 kcal